Oud Hollandsche Tupperware party, nieuwe stijl!

 

Geen idee of ze nog bestaan, de tupperware party's. Ik ben er nog nooit geweest. Ook niet op een Tefal party, een lingerie party, of een make up party. Ik ben er niet zo van. Daarin tegen houd ik best van een feestje. Lekkere muziek, fijn gezelschap, leuke gesprekken, hapje, drankje. Sinds ik moeder ben, heb ik minder tijd voor feestjes. En ook minder behoefte merk ik. En als ik op een feestje ben, en ik ontmoet andere moeders, dan gaat het gesprek al snel over opvoeden. Een van mijn favoriete onderwerpen. Heerlijk om verhalen te horen, en je eigen ervaringen te delen. Heerlijk al die herkenning. O ja, slaat jou dochter haar kleine broertje? Nee, die van mij eet ook nooit groente. Ja, die van mij staat s nachts nog met regelmaat naast mijn bed.
En dat bracht mij op het volgende idee! Ik ga ook een "tupperware" party organiseren. Niet met die o zo handige plastic bakjes voor in de vriezer. Maar met opvoedtips.
Hoe gaat zoiets in zijn werk? Ben jij een moeder, en lijkt dit je leuk om in je eigen huis te organiseren? ( binnen een straal van 40 km vanuit Gieten) Nodig 4/5 andere moeders uit. Vul van te voren een kleine vragenlijst in, zodat ik mij kan voorbereiden. En ik kom bij je thuis. 2 uur lang. Natuurlijk is er ook ruimte voor een hapje en een drankje tussendoor. Het is een interactieve avond. Moeders delen hun opvoed verhalen/vragen en samen hebben we het hierover. Ik heb wat leuke opdrachtjes, en geef tips. De avond vliegt voorbij. Het lijkt me nu al leuk!
Dus wil jij graag een "party" organiseren in je huis, en heb je genoeg ruimte om iedereen 1,5 meter me space te geven? Neem dan contact met mij op.