Speelgroepen voor ouder  & kind

Stel je voor!

weet jij?

Tijdens de cursus zijn er twee informatieve gespreksavonden. Je krijgt een kijkje in  de visie van Emmi Pikler.

Er komen opvoedvragen aan bod en er is ruimte om ervaringen uit te wisselen.

Voor kinderen van 5 tot 30 maanden, met hun ouders/verzorgers.

Een speelochtend duurt 90 minuten.

Deze cursus bestaat uit 8 speelochtenden en twee gespreksavonden.

De investering voor dit waardevolle traject is voor jou maar 135 euro. Je mag ook in twee termijnen betalen.

 

               De           gespreksavonden    zijn echt een wereld      van herkenning!

Dat er een  cursus is voor ouder en kind. Waar kinderen samen of naast elkaar kunnen spelen en ontdekken. Jij als opvoeder kunt observeren, en tips kunt krijgen. Waar je andere ouders kunt ontmoeten en kunt sparren over opvoeding. Waar je terecht kunt met je vragen. Waar met respect wordt gesproken over opvoeding en waar niet met een vinger wordt gewezen over goed en fout. Hoe gaaf zal dat zijn!

De speelgroepen van UKUdlala zijn ontspannen, gezellig, leerzaam en informatief. Een fijne ruimte waar speelgoed ligt dat aansluit bij de ontwikkeling van je kind. Als er honger is, of dorst gaan we even aan tafel.

Tot een paar jaar geleden had ik nog nooit gehoord van deze speelgroepen, tot ik in contact kwam met Karin Polak, van Visje in het Water. Zij organiseerde deze speelochtenden in Groningen. Als manager in de kinderopvang en BSO raakte ik hierdoor geïnteresseerd. Ik mocht een keer komen meekijken. En nam mijn toen 1 jarige zoontje mee. Zelf zwanger van mijn tweede had ik mijn handen vol aan hem. Ik zat zelf niet lekker in mijn vel, en dit had veel effect op mijn oudste. Ik als ervaren pedagogisch medewerker zag allemaal nieuwe dingen in de speelgroep. Fascinerend vond ik het. Toen mijn tweede is geboren hebben we met ons drietjes een hele cursus meegedraaid. Als ouder mocht ik ontspannen observeren. Karin begeleide het spel, de conflicten en gaf uitleg. Het is voor mij en mijn kinderen erg waardevol geweest. Daarom heb ik de stoute schoenen aangetrokken. Ik heb er lang over nagedacht, maar ik ga het echt doen. Omdat ik weet hoe waardevol het kan zijn. Omdat ik iedere ouder een fijne, ontspannen en liefdevolle tijd met hun kind gun, en ieder kind de ruimte gun om te mogen zijn, te ontwikkelen tot zijn mooiste zelf. Ik ga zelf speelgroepen organiseren!

Ik begeleid de speelgroepen geïnspireerd door de visie van Emmi Pikler, maar ik neem ook alle ervaringen mee uit mijn werk als Pedagogisch medewerker en kindercoach, van alle kinderen en hun ouders waarmee ik heb mogen werken. En natuurlijk mijn ervaring als alleenstaande moeder van twee prachtige zoons. Nooit geweten dat opvoeden zo'n spiegel kan zijn.

Baby speelgroep

Kosten speelgroep

wil jij?

voel jij?

vind jij?

heb jij?

ben jij?

wil  jij?

Graag in contact komen met andere opvoeders? Kopje koffie drinken en ervaringen uitwisselen?

voel jij?

Je soms onzeker, of alleen in de opvoeding van je kindje?

heb jij?

Ook behoefte aan meer rust in huis?

weet jij?

Eigenlijk best veel over opvoeding, maar wil je soms graag bevestiging.

vind  jij?

Opvoeden ook zo fantastisch, maar soms ook best lastig en ingewikkeld.

ben jij?

Gewoon nieuwsgierig naar de speelgroepen en de visie van Emmi Pikler?

Wacht niet langer, en schrijf je nu in voor de speelgroep!