• UKUdlala

Paasdagen om nooit te vergeten


Hoe ik ook geniet, van deze bijzondere periode. Genieten van mijn gezinsleven, de rust, het niks hoeven. No presure. Ik vind het waardevol. Maar nu zo voor de paasdagen komt toch ook het gemis. Gemis van vrienden en familie. Missen van mijn vader, die dinsdag 79 jaar wordt. Die geen bezoek mag ontvangen. Gelukkig positief van geest, en samen met zijn buurman van 92 nog dagelijks een ritje op de scootmobiel maakt. Deze week met Picknick in het bos. Geweldig toch. Mijn moeder die altijd heerlijke asperges klaarmaakt, en zelfgemaakte pudding. Die geniet van het mooie weer, haar tuin, en de fiets. Maar die dit jaar niet voor paashaas mag spelen. Want haar kinderen en klein kinderen blijven thuis. Mijn broer, en voor de kinderen Oom Oscar. Die zit alleen thuis, op het mooiste plekje van Valthermond. Wat waren we graag langsgekomen. Spelen, hutten bouwen, en popcorn bakken op het kampvuur. Het familie paasfeest stellen we dit jaar uit. En vieren wij ieder op eigen wijze Pasen. Natuurlijk maak ik hier met mijn jongens ons eigen paasfeest. Het worden paasdagen om nooit te vergeten.

Voor iedereen hele fijne, warme en gezonde dagen.